OVER ONS

Grako Logistics BV is een dynamisch, regionaal, nationaal en internationaal logistieke dienstverlener gelegen te Swalmen (Roermond).

Wij zijn door de jaren uitgegroeid tot een internationale transportonderneming met diverse agentschappen en partners. Deze agentschappen/partners zijn tot stand gekomen om aan klant specifieke wensen tegenmoet te komen. Deze agenten in diverse landen werken onder de verantwoordelijkheid en controle van Grako Logistics BV. Ze worden dan ook ten alle tijden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor te Swalmen.

Grako Logistics BV werkt met charters, een eigen wagenpark en partners om de goederen te vervoeren. Wij maken gebruik van koel-confectie en kasten opleggers, dit alles weer gericht op de specifieke eisen of wensen van onze klanten. Ook heeft Grako Logistics BV kleinere auto’s ter beschikking om klanten te bedienen. Ook in deze tak van transport werken we samen met een partner.

Als nationaal en internationaal transport en expeditiebedrijf biedt Grako Logistics BV u een aantal diensten aan. Zoals het vervoer van goederen over de weg. Compleet en groepage zendingen maken deel uit van onze diensten. Inclusief een uitgebreid Europees distributienetwerk voor geconsolideerde en expres zendingen.

Om onze klanten in het geheel te kunnen bedienen beschikt Grako Logistics BV over een warehouse waar onze goederen opgeslagen, geladen of omgeladen kunnen worden. Dit alles ook weer op de specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Het uitgangspunt van onze diensten is altijd een nauwe samenwerking met onze klanten en opdrachtgevers.

Grako Logistics BV heeft zijn diensten voornamelijk naar Spanje – Frankrijk (route Solei) tot en met Barcelona. Verder zijn er lijndiensten naar Parijs, Nederland en BelgiĆ«. Ook Duitsland (Ruhr gebied) zijn de diensten die Grako Logistics BVu dagelijks kan aanbieden. Andere bestemmingen kunnen op de aanvraag worden gedaan.

                                         

Wij LEVEREN:

Logistieke Diensten

NATIONAAL/INTERNATIONAAL

Warehousing

OP EN OVERSLAG
Kenmerken

  • SNEL
  • GOEDE PRIJS/KWALITEIT
  • ZORGVULDIG
  • BETROUWBAAR


keys to success

Waarom Grako?

Uniek netwerk, ADR, koelstransport, snel en betrouwbaar. Wekelijke en dagelijkse lijndiensten, eigen agenten en partners.